Projektledelse og strategisk rådgivning

Vi hjælper større ejendomsbesiddere og driftsorganisationer med at arbejde strategisk med digitalisering i relation til bæredygtighed. Det skaber både et økonomisk og miljømæssigt afkast.

PROJEKTLEDELSE I DEN GRØNNE OMSTILLING​

Vores erfaring med projektledelse og strategisk rådgivning stammer fra mere end 10 års arbejde med energi og bæredygtighed i både mindre og større projekter for både offentlige og private kunder.

Vi leder projekterne fra start og slut, og sørger for at inddrage relevante interessenter løbende. Vi sørger for, at du tryg kommer i mål med projektet, og sikrer implementeringen af bæredygtige initiativer. Vi ser et marked hvor det en bæredygtig og energieffektiv bygningsdrift er et afgørende konkurrenceparameter for at kunne fastholde medarbejdere, lejere og beboere, og hvor ordninger som fx DGNB BIU og GRESP vil vinde endnu større ind.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIT PROJEKT​

Et udvalg af projekter, som vores team bl.a. har erfaringer fra:

Energiprogram 2025

Gennemførelse af Danmarks største energieffektiviseringsprojekt med en samlet projektsum 1 mia. Udføres på samtlige Region Hovedstadens ejendomme. Projektet har til formål at bidrage til Regionens ambition om at blive CO2-neutrale i 2035.

Aa+

Udførelse af tværmagistratsligt energirenoveringsprojekt med en samlet projektsum på 300 mio. kr. Projektet har et totaløkonomisk udvælgelseskriterium, der sikrer et robust og stabilt projektgrundlag. 

ETA2020

Implementering af energiprojekt med fokus på renovering af tekniske installationer, der primært bidrager til en øget energieffektivitet men samtidig også løfter tilstanden og sikrer et tilfredsstillende indeklima.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak