DEBATINDLÆG

Alle offentlige bygninger over 250m² skal have et gyldigt energimærke, der skal fornyes hvert 10. år. Men hvorfor skal offentlige bygningsejere egentligt det? Energimærket siger nemlig intet om den energimæssige performance i den daglige drift.

Indlægget er lavet i november 2022, som et indspark til debatten om at sikre en mere energieffektiv bygningssektor

Læs mere her

ARTIKEL

Kommunernes Landsforening (KL) har udgivet en artikel sammen med Hørsholm Kommune, der fortæller hvordan kommunen er kommet fra ingen valide forbrugsdata til fuldtudbygget analyseplatform for samtlige forbrugsdata.

4B Consulting har rådgivet Hørsholm Kommune omkring at etablere et handlings- og databaseret energiledelsessystem med valide forbrugsdata.

Læs mere her

Afspil video
WEBINAR

Ualmindelige indsigter fra almindelige data

I dette webinar gennemgår vi hvordan nye teknologier inden for maskinlæring kan anvendes til at forstå bygningsdrift på en helt ny måde. Webinaret tager udgangspunkt i oplæg der er afholdt for nogle af Danmarks største bygningsejere – de danske regioner, boligselskaber og kommuner.

Webinar blev afholdt sammen med Ento Labs

ARTIKEL

I artiklen fra Kommunernes Landsforening (KL) fortæller Holstebro Kommune, hvordan kommunen med AI har fået mere tid til at realisere energibesparelser ude i bygningerne.

4B Consulting har rådgivet Holstebro Kommune omkring databaseret energiledelse med fokus på, at digitale værktøjer skal effektivisere arbejdsgange.

Læs mere her

ARTIKEL

I artiklen fra Energiforum Danmark deler Hørsholm Kommune erfaringer og resultater fra deres projekt med databaseret energiledelse, og hvordan projektet har medført, at kommunen i højere grad har fået øjnene op for nye digitale teknologier som fx kunstig intelligens.

4B Consulting har rådgivet Hørsholm Kommune omkring databaseret energiledelse med fokus på, at digitale værktøjer skal effektivisere arbejdsgange.

Læs mere her

Afspil video
WEBINAR

FRA FORBRUGSDATA TIL ENERGIBESPARELSER MED KUNSTIG INTELLIGENS

I dette webinar ser vi på, hvordan kunstig intelligens kan lave analyser af store data for at få en bedre forståelse af hvilke faktorer, der driver et energiforbrug. Indsigterne fortolkes og forstås, så der kan skabes reelle energibesparelser. Webinaret tager udgangspunkt i en case for Hørsholm Kommune

Webinar blev afholdt sammen med Ento Labs

WEBINAR

Hvordan bruger data i vores bygninger til at understøtte den grønne omstilling? Og hvordan ser fremtiden ud for at anvende data? I dette webinar kigger vi nærmere på ‘best practice’ for opbygning af datamodeller, energirådgiverens rolle i fremtiden og hvordan vi kan skabe værdifulde indsigter og KPI’er fra nye IoT-datakilder.

Webinar blev afholdt under EnergiForum Danmarks netværkskonference 21Live sammen med SDU og Vitani Energy Systems (i dag EG Omega)