DATADREVNE YDELSER TIL DEN GRØNNE OMSTILLING

Vores ydelser tager udgangspunkt i en digital og datadrevet tilgang. Vi samarbejder med specialister fra vores netværk til at løse dele af opgaverne. Det er naturligt for os at påtage os et projektansvar, så vores kunder har én indgang til et samlet projekt. Det gør samarbejdsrelationen mere smidig.

Projektledelse og strategisk rådgivning

Vi arbejder for både private og offentlige bygningsejere, hvor vi leder projekter samt yder strategisk rådgivning i arbejdet med grøn omstilling.

AI-Analyse af energidata for portefølje

Vi anvender kunstig intelligens til at identificere, implementere og verificere energieffektiviseringer og CO2-besparelser i større bygningsporteføljer.

Udvikling af grøn, digital forretning

Vi hjælper både private virksomheder og større offentlige virksomheder til en ny forretningsmodel, der understøtter en grøn, digital omstilling.

Dynamisk og selvlærende bygningsstyring

Vi hjælper med at implementere AI-bygningsstyring. Samtidig sørger vi for at få grundlæggende tekniske og organisatoriske forhold til at fungere.

Datadrevet kortlægning af energiforbrug med iot

Vi oplever, at nye digitale teknologier kan hjælpe med øget energieffektivitet. Én af løsningerne er en datadrevet tilgang til energikortlægning.

Datadrevet energiledelse og DGNB Building-In-Use

Vi samarbejder med vores kunder om en mere datadrevet og værdifuld tilgang til energiledelse og certificering af en bæredygtig bygningsdrift.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak