4B = 4Bundlinjer for bæredygtighed

4B står for 4Bundllinjer, og blev grundlagt i 2020 med en passion for at anvende nye digitale teknologier i kombination med traditionelle ingeniørkompetencer. 

Vores ambition er at hjælpe bygningsejere, driftsorganisationer og virksomheder med at levere målbare og bæredygtige reduktioner på deres energi- og driftsbudgetter.

4b consulting - datadrevet energiledelse og DGNB
VI TROR PÅ BÆREDYGTIGHED GENNEM DIGITALISERING

Jakob Nørby stiftede i 2020 virksomheden 4B Consulting ApS med en passion for at vil gøre en forskel i arbejdet for den grønne omstilling. Vi tror på, at den grønne omstilling kan accelereres ved at bruge nye digitale teknologier inden for bygningsdrift og energieffektivisering.

I 4B Consulting har vi en ambition om, at vores rådgivning og projekter altid har øje for de 4Bundlinjer:

Vi tror samtidig på, at det er afgørende at nedbryde vante samarbejdsmønstre og se tværs af sektorer for at etablere stærke partnerskaber, der kan generere synergier for hinanden.

Jakob har en baggrund som ansvarlig for forretningsudviklingen inden for energieffektivisering og renovering af det eksisterende byggeri i DEM A/S, og har tidligere blandt andet arbejdet for større ejendomsbesiddere i både Danmark og udlandet.

4B CONSULTING DRIVES SOM EN PARTNERSKABSORGANISATION

4B Consulting ApS er stiftet af Jakob Nørby, der har et stort netværk i branchen, som han benytter for at løse opgaverne til kundernes tilfredshed. 

I 4B Consulting ApS tror vi på, at vi kan løse opgaver og projekter bedre sammen. Vi arbejder derfor også som en partnerskabsorganisation, hvor vi flittigt gør brug af velafprøvede samarbejdsrelationer.

Jakob Nørby, stifter af 4B Consulting ApS

Samarbejdsrelationerne er opbygget over de seneste mere end 10 år. For os er det vigtigste, at opgaven løses til kundens tilfredshed – og vi gør derfor også brug af kendte samarbejdsrelationer, som vi har opbygget en tillid til over flere års samarbejde. Det gør vores kunder trygge i projektimplementeringen.

VI VIL GERNE TALE MED DIG

Har du spørgsmål omkring datadrevet energiledelse, digitalisering af bygningsdrift eller DGNB Buildings in Use?
Så send gerne besked i formularen nedenfor eller en mail.