KUNSTIG INTELLIGENS FORBEDRER ENERGIEFFEKTIVITETEN​

I et tæt samarbejde med Ento har vi hjulpet flere større bygningsejere med at analysere energieffektivitetspotentialet på et samlet bygningsareal på mere end 3.000.000 m². Kunstig intelligens har potentialet til at revolutionere måden, energidata bliver analyseret på.

Få et uforpligtende energieftersyn af din bygninger

Vi tilbyder et uforpligtende eftersyn af din bygningsporteføljes energieffektivitet. Registrer din bygningsportefølje på under 5 minutter i dag, og giv fuldmagt til dine energidata.
KAN MAN GRIBE ENERGIEFFEKTIVITET AN PÅ EN ANDEN MÅDE?

Vi har en forpligtigelse til at anvende energien på en effektiv måde for at sikre den grønne omstilling. Det er både godt for økonomien og miljøet. For at få overblikket over en bygningsporteføljes energieffektivitet har der traditionelt været forbundet større menneskelige ressourcer til nogle relativt trivielle analyseopgaver, for blandt andet at finde de største energieffektiviseringspotentialer. 

I Danmark har vi opbygget forskellige databaser, som vi relativt enkelt kan få adgang til som bygningsejer. Flere af disse data kan med de rette matematiske modeller, og ved hjælp af kunstig intelligens være med til at danne et overblik over en bygningsporteføljes energieffektivitet. Krydses den kunstige intelligens med bygningsfaglig viden og viden om ejendommenes brug, så er vejen banet for de nemme energibesparelser.

Vi samarbejder med Ento, der har udviklet en software, der analyserer dine lettilgængelige energidata og sammenligner dem med hundredevis af lignende bygninger. Med afsæt i softwarens kunstige intelligens lægger vi et videnslag om bygningsdrift ovenpå, og viser dig de mest effektive måder at sænke energiforbruget og CO2-udslippet på. 

Udvalgte cases for AI-analyse af bygningsporteføljer:

AI-analysen af Hørsholm Kommunes ejendomme har givet en værdifuld indsigt i ejendommenes drift med et besparelsespotentiale på ca. 7-8%.

Kommunen har et energistyringssystem i dag. Alligevel viste den foreløbige analyse dog et potentiale for driftsbesparelser på 4-5%.

En værdifuld indsigt i Hillerød Kommunes energidata har givet en potentiel driftsbesparelse på 10-11% af elforbruget. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak