GRØNNE, DIGITALE FORRETNINGSMODELLER

Vi samarbejder med private virksomheder, der ønsker en ny bæredygtig forretningsmodel. Vores fokus er, hvordan nye digitale teknologier kan understøtte fremtidige bæredygtige ydelser og services for virksomheden og virksomhedens kunder.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN GRØNNE DIGITALE OMSTILLING?

Forretningsudvikling af nyt servicekoncept baseret på IoT

NYE GRØNNE FORRETNINGSMODELLER ØGER MARKEDSANDELE

Vi oplever et stigende behov for en grønne profil ved danske virksomheder. En grønne profil der både gavner økonomien, miljøet og klimaet. Vores tilgang til en grøn forretningsplan er med afsæt i jeres behov, hvor vi samtidig vil udfordre jer i måden I anvender nye digitale teknologier.

Vi er specialister inden for grønne forretningsplaner til byggebranchen og til virksomheder, der har et primært formål om at skabe en mere bæredygtig og digital bygningsdrift. I projekterne arbejder vi desuden sammen med forskellige andre specialister, der dækker andre fagområder inden for fx materialekendskab og livscyklusanalyser inden for forskellige sektorer.

Vi er desuden godkendte konsulenter under erhvervsstøtteordningen SMV:Digital, hvor du kan få tilskud på op til 100.000 kr. til at arbejde med en grøn, digital omstilling.

ET UDVALG AF KUNDER, HVOR VI HAR ERFARING MED GRØN FORRETNINGSUDVIKLING:

KEN Storkøkken har fået udarbejdet en analyse af en mere bæredygtig tilgang til madproduktion i produktionskøkkener.

Serviceforretningen i Pacco er blevet omstillet til digital tilgang, hvor nye digitale muligheder inden for IoT er taget i brug.

I rådgiver- og konsulentvirksomheden er forretningsudviklingen drevet af FNs Verdensmål, hvor DEMs bidrag til målopfyldelse er driveren.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak